Home > Gadgets > Met SwitchMe één tablet per gezin

Met SwitchMe één tablet per gezin

De periode waarin elk lid van het gezin zijn eigen tablet heeft is voorbij. En dit allemaal dankzij SwitchMe voor Android. Eerst even een situatieschets. Wanneer je één tablet in huis hebt, dan wil iedereen wel zijn eigen favoriete applicaties waarmij hij/zij werkt. Maar verschillende gezinsleden hebben allemaal facebook, en de tablet heeft maar één applicatie voor facebook. Inloggen gaat heel gemakkelijk, maar wanneer je gedaan hebt, dan wordt het uitloggen vaak vergeten. Heel vervelend als een ander lid dan ook vlug facebook wil controleren en niet ziet dat iemand anders is ingelogd.

Daarnaast gebruikt iedereen wel andere instellingen en moet je deze telkens aanpassen wanneer iemand anders de tablet heeft gebruikt. De voor-de-hand-liggende oplossing is dus? Inderdaad voor iedereen een aparte tablet. Nee fout! Het is crisis, veel mensen kunnen zich geen tablet veroorloven, laat staan meerdere.

De oplossing voor dit probleem is SwitchMe. SwitchMe is een handige applicatie waardoor je verschillende profielen kunt aanmaken op de tablet. Het functioneert net zoals verschillende profielen op je desktop/laptop. Geen irritaties meer wanneer je plotseling onder je broer/zus op facebook zit.

Download SwitchMe

Advertenties
Categorieën:Gadgets Tags: , , , ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: