Home > Gadgets > Nokia Lumia 710 vanaf 1 maart beschikbaar in België

Nokia Lumia 710 vanaf 1 maart beschikbaar in België

Nokia heeft vorige week bekend gemaakt dat hun stokpaardje van dit jaar de Nokia Lumia 800 vanaf 1 februari zal beschikbaar zijn in België. De eerste windows-phone van Nokia heeft ook een kleiner broertje de Lumia 710. Deze smartphone is goedkoper en heeft ook mindere kwaliteiten, maar mag zeker ook gezien worden.

Het toestel draait ook op het nieuwe besturingssysteem van Windows, Windows-phone 7.5 (Mango), heeft een 3,7 inch scherm met een WVGA 800 x 480 pixel resolutie. De Lumia 710 gebruikt de Nokia’s ClearBlack display technologie, hiermee wordt het contrast verbeterd en zal de zichtbaarheid in de zon ook beter zijn.

Daarnaast beschikt het toestel over een 5 megapixel camera met een LED flash, 8 GB opslagruimte (zonder uitbreidingsmogelijkheden), 512 MB RAM en een 1.4 GHz processor.

Dit toestel is zeker ook één om in het oog te houden! Het toestel is beschikbaar in verschillende kleuren. Vanaf 1 maart zal dit toestel beschikbaar zijn in België. Voor diegene die niet tot dan kunnen wachten, hij is al beschikbaar in het buitenland.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. januari 30, 2012 om 6:21 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: