Home > Gadgets > Nokia Lumia 800 vanaf 1 februari in België

Nokia Lumia 800 vanaf 1 februari in België

Vanavond wordt Nokia Lumia 800 officieel voorgesteld in Brussel. Deze, eerste Nokia-smartphone met het Windows-phones besturingssysteem, is al eventjes beschikbaar bij onze buurlanden, maar nog steeds niet in ons Belgenlandje. Eerder deze maand had de Nederlandse Coolblue op aanvraag van Nokia, de smartphone van de virtuele Belgische schappen moeten verwijderen. Maar daar komt binnenkort verandering in.

Ik dacht dat er pas vanavond op de officiële voorstelling meer informatie ging gegeven worden over wanneer deze ging beschikbaar zijn, maar ze hebben voor de voorstelling al een presbericht rondgestuurd. Een beetje raar als je het mij vraagt. Maar bon. Ik kan nu al bloggen over iets dat nog moet gepresenteerd worden. Leuk!

De Nokia Lumia 800 zal verkocht worden aan een adviesprijs van 499 euro (incl BTW) en zal beschikbaar zijn in 3 verschillende kleuren: zwart, magenta en cyaan.

De smartphone zal bij Belgacom, Telenet en Base beschikbaar worden gesteld. Daarnaast kunnen de geïnteresseerden hem ook vinden bij andere retailers zoals The Phone House, Media Markt, Saturn, Krefel, Vandenborre, Photohall en de Fnac.

Met de lancering van deze nieuwe smartphone proberen Nokia en Microsoft de kloof tussen met de smartphone marktleiders  te verminderen. Volgens mij zal dit wel goed lukken. Een review zal zeker nog volgen, wanneer ik het toestel heb gekregen. Wanneer dit juist zal zijn weet ik nog niet!

Voor diegenen die vanavond niet bij de officiële voorstelling aanwezig kunnen zijn. Deze toffe blogger, Brecht Ryckaert, zal vanavond live bloggen vanop het evenement. Nokia zal via haar twitterpagina ook iedereen op de hoogte houden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: