Home > Gadgets > Top geruchten voor CES 2012

Top geruchten voor CES 2012

Hoe dichter CES 2012 komt, hoe meer geruchten verspreid worden over producten die zullen voorgesteld worden. De meest belangrijke heb ik eens op een rijtje gezet voor jullie.

LG Android Smartphone met Intel Mobile Chip

LG plant de presentatie van een nieuwe smartphone met een Intel Mobile Chip. Er zijn nog geen gegevens bekend over welke Android versie het toestel zal beschikken en of het een 4g of 3g verbinding zal ondersteunen.

Intel heeft goede hoop voor hun nieuwe Medfield Mobile Chips die in smartphones zullen geïntegreerd worden begin

2012. Het is al de tweede keer dat LG en Intel een toestel lanceren op het CES, in 2012 was dat de GW990, maar deze heeft nooit de winkelrekken bereikt.

Asus 7-inch Eee Pad

Asus zal waarschijnlijk een nieuwe tablet presenteren met een 7-inch scherm die een resolutie heeft van 1280 x 800 px. Het toestel zal beschikken over een 1.2 GHz dual-core Snapdragon processor en een capaciteit van 64GB intern geheugen. De Asus Eee pad zal over een wifi en 3G verbinding beschikken.

Nokia Lumia 900

De Nokia Lumia 800 is nog niet in België beschikbaar en er zijn al geruchten over zijn opvolger, de Lumia 900. De Nokia Lumia 900 zal over een groter scherm beschikken, een front-facing camera, 4G – NFC verbinding en een vernieuwde WP7.

HP SpectreHP Spectre

Er zullen heel wat Ultrabooks verschijnen op het CES 2012. HP heeft onlangs een video gepubliceerd over de Spectre. Spectre zal ook een Ultrabook zijn. Er zijn nog een specificaties bekend, maar het zal een heel dun toestel zijn.

Google TV 2.0

Samsung en LG zullen debuteren met nieuwe Google TV hardware. Samsung heeft recent een teaser video gereleased als promotie voor de Next-Generation van Smart TV. Google hoopt dat 2012 het jaar wordt waarin ze ook actief kunnen zijn op de televisie.

Fujifilm X-Pro1

Fujifilm zal een nieuwe 16 MP camera lanceren onder de naam X-Pro 1. Het toestel ziet eruit als een vernieuwde versie van de Finepix X100 die in februari 2011 gelanceerd werd. Het zal een gelijkaardige hybrid optical viewfinder bezitten. De X-Pro 1 zal in januari verscheept worden en zal ongeveer $800 kosten.

Ubuntu Gadget

Canonical, het bedrijf achter Linux distributie Ubuntu, plant het begin van een exclusief concept, Ubuntu Gadget. Wat dit juist inhoudt is nog niet duidelijk. Canonical heeft eerder al gezegd actief te willen zijn op de mobiele markt en dit met de productie van een Mobiele versie van Ubuntu voor smartphones.

HTC Radiant

Er zijn woensdag foto’s op het internet verschenen van de HTC Radiant. Eén van de eerste 4G smartphones die op Windows Phone 7 draait.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: