Home > Opinie > Wordt MobileVikings

Wordt MobileVikings

Word een Viking

Heb jij met de feestdagen een smartphone gekregen? En zit je nog steeds vast aan een abonnement om te smsen en te bellen? Dan wordt het bijna tijd om over te schakelen naar MobileVikings. MobileVikings is een virtuele provider die zich concentreert op Mobile Internet. Ze willen al hun klanten gratis mobiel internet aanbieden. Gratis? Wel ja, voor €15/maand krijg je gratis mobiel internet, samen met 2000 smsen* en 62 minuten om te bellen!!

Mobile Vikings biedt voor € 15/ maand

  • 2GB Mobiel Internet
  • 1000 smsen naar Mobile Vikings
  • 1000 smsen naar andere Belgische providers
  • 15 € belwaarde of 62 minuten

Mobile Vikings biedt geen abonnement aan. Je kan dus veranderen wanneer je wil! Ze hebben ook nog andere tariefplannen, je kan ze hier bekijken. Bij MobileVikings staat de klant centraal. Het bestuur wil niet rijk worden dankzij hun klanten, maar winst is wel noodzakelijk om te blijven bestaan. MobileVikings heeft geen reclameafdeling, ze werken met Ambassadeurs. Ze hebben er al 71.562, die allemaal tevreden zijn over het product van MobileVikings.

MV beloont hun klanten wanneer ze een nieuw lid aanbrengen met 150 VikingPunten, waarmee je 1 maand gratis gebruik  kunt maken van hun product. Deze filosofie in het bedrijf werkt, want 67% van alle leden van MobileVikings zijn aangebracht door bestaande klanten! Allemaal klanten die heel tevreden zijn over hun product en dit willen delen met hun vrienden!

Ik ben al meer dan een half jaar volledig overtuigd van MobileVikings en kan alleen maar zeggen dat jullie ook moeten overstappen! Wat ook nog moet gezegd worden is dat MobileVikings DE beste klantenservice heeft ter wereld! Ze helpen hun klanten via social media, email en telefoon!

Maar waarom overschakelen op MobileVikings?

Advertenties
  1. maart 29, 2012 om 7:33 pm

    Ik ben fan!

  1. december 29, 2011 om 8:27 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: