Home > Main > MobileVikings lanceert VikingSpots

MobileVikings lanceert VikingSpots

Een tijdje geleden heeft MobileVikings bekend gemaakt dat ze met een nieuw project bezig zijn. Toen hebben ze het de naam Secret Project genoemd, om iedereen enthousiast en nieuwsgierig te maken. Een week geleden ongeveer hebben ze dan alle Vikings, die zich hebben aangemeld om mee te helpen aan dit nieuwe project, opgeroepen om af te zakken naar Hasselt om meer uitleg te krijgen over dit project. Er werden 2 data’s gegeven waarop je aanwezig mocht zijn, nl. 14 en 22 december. Dit is meteen ook de lancering van VikingSpots.

Maar wat is VikingSpots?

Iedereen kent de applicatie FourSquare wel voor op je smartphone… Je kan inchecken op plaatsen waar je op dit moment bent, zo verdien je punten en badges. Wel VikingSpots is iets gelijkaardigs. Vikings worden aangemaand om in te checken op hun favoriete locaties, om zo die plaatsen in kaart te kunnen brengen. Maar er zit meer achter. Met VikingSpots wil MobileVikings een financieel voordeel geven aan hun volgers. Wanneer een Viking incheckt bij een deelnemende handelaar en daar iets koopt, dan krijg je daar VikingPunten voor. En deze VikingPunten kan je dan weer omruilen voor een gratis herlaadbeurt.

Voorlopig is enkel de stad Hasselt aan de beurt, want Hasselt is de thuisbasis van MobileVikings en het project zit nog maar in zijn eerste schoentjes. Als het een succes wordt, en daar twijfel ik niet aan, dan zullen andere steden vlug volgen!

Op termijn is het ook de bedoeling dat niet-Vikings gebruik kunnen maken voor VikingSpots. Wat voor hen het voordeel zal zijn, weet ik niet. But Time Will Tell!

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: