Home > Main > Club Brugge herleeft in Maribor

Club Brugge herleeft in Maribor

Gisterenavond speelde Club Brugge in Maribor voor de Europa League. FCB stond samen met Sporting Braga en Birmingham City aan de leiding in Groep H. Maribor kon nog maar 1 punt pakken tegen Braga. Maribor verloor hun uitwedstrijd tegen Club met 2-0.

Dat Maribor nog maar 1 puntje kon pakking, wil niet zeggen dat ze niet kunnen voetballen. De sloveense topploeg staat momenteel op de eerste plaats. We mochten er dus niet vanuit gaan dat de winst al binnen was. Maar we moesten wel winnen om Europees te kunnen overwinteren.

Club startte zwak aan de match, of beter gezegd. Club speelde de eerste 70 minuten heel zwak. In de 12e minuut scoorde Maribor al na zwak verdedigen van Almeback. De enige kans die Club kon versieren was een kopbal op de daklat.

In de tweede helft kwam Club niet veel sterker uit de kleedkamer. In de 52ste scoorde Donk een ongelukkige owngoal. En in de 69e minuut maakte Volas de 3-0. Tot op dat moment hadden we nog geen Club gezien.

Maar een wedstrijd duurt 90 minuten. Club maakte vanaf de 70e minuut een vuist en kon Maribor onderdrukken. Dirar scoorde in de 75e en in de 78e minuut. Maar het was nog niet gedaan. Akpala maakte in de 83e minuut de 3-3. En in de slotminuut scoorde Donk nog eens met zijn hoofd.

Het was schudden en beven tot in de laatste minuut. Maribor kon nog via een vrije trap bijna de 4-4 op het bord zetten, maar met een beetje geluk miste hij.

FCB heeft nu genoeg met een puntje thuis tegen Sporting Braga.

 

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. december 3, 2011 om 12:34 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: