Home > Media, Opinie > Review – Twilight saga: Breaking Dawn

Review – Twilight saga: Breaking Dawn

Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan. (moviemeter.nl)

Twilight Sage: Breaking Dawn 4.1 is sedert 16 november in de Belgische cinemazalen. Gisteren ben ik zelf gaan kijken naar deze 4e film van de Twilight Saga in de Kinepolis van Brugge. Ik ben zelf een fan van de Twilight reeks. Na de trailer gezien te hebben, beloofde het weer een schitterende film te worden.

Het startte al heel goed met een beperkte seksscène tussen Bella en Edward. Omdat het een film voor alle leeftijden is, hebben ze de pikante beelden eruit gelaten. Na de vrijpartij bleek Bella zwanger te zijn. Maar het kind was te sterk en groeide te vlug voor Bella. Ze kon het niet aan en ze zou er uiteindelijk aan sterven. Alice zag geen toekomst meer voor haar.

De film was een duidelijke aanloop naar de volgende film die volgend jaar uitkomt. Jammer genoeg, want heel veel gebeurde er nu niet. Het is de minste van de films die reeds zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de volgende film die waarschijnlijk in 2012 uitkomt.

Er zaten wel enkele leuke elementen in de film. Bepaalde scènes zijn te verwachten. Maar ook enkele niet te verwachten scènes. Ik geef de film een score van 6/10.

Advertenties
 1. november 30, 2011 om 9:35 pm

  Dus het is nog wel de moeite waard… Ik twijfel heel erg…

  http://smsbuskermolen.wordpress.com/2011/11/22/gaat-de-twilight-saga-nu-pas-echt-beginnen/

 2. november 30, 2011 om 10:12 pm

  Persoonlijk vond ik het de moeite niet om hem in de cinema te bekijken. Het zou misschien wel goedkoper zijn om te wachten tot hij uit is op dvd en dan thuis te bekijken.

  Misschien nog wachten tot Part 2 bijna uitkomt. Zo kan je ze allebij in een korte periode zien.

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: