Home > Media > Nina wint So You Think You Can Dance 2011

Nina wint So You Think You Can Dance 2011

Gisterenavond was het de finale van de dansshow So You Think You Can Dance (SYTYCD) op VTM. Na de voorrondes, de bootcamp en de liveshows waren er nog maar 4 deelnemers over. Twee jongens, Anthony en Meysam, en twee meisjes, Nina en Anna. Ze verdienden het allemaal om in die finale te staan.

De finale bestond uit 3 delen. In het eerste deel moest iedereen met iedereen dansen, zowel de meisjes met alle jongens, als met het andere meisje. Dit geldde ook voor de jongens.

De dansen die ze moesten doen in het eerste deel:

  • Anna – Anthony (Hip Hop Lyrical)
  • Nina – Meysam (Modern)
  • Anthony – Meysam (Hip Hop Fast)
  • Nina – Anna (Jazz)
  • Anna – Meysam (Rumba)
  • Nina – Anthony (Tango)

Na het eerste deel werd diegene met het minste aantal stemmen tot op dat moment naar huis gestuurd. Anthony was de eerste die niet meer mocht meedoen. Jammer genoeg, want ik had graag zijn solo gezien in het tweede deel. Dusja, in het tweede deel moesten de overgebleven dansers een solo doen, elk in hun eigen stijl.

Na de solos werd er opnieuw iemand naar huis gestuurd. Ditmaal was het Meysam zijn beurt. De echte finale werd dan gedanst door Anna en Nina. In het derde deel van de finale, moesten ze een soort dancebattle doen tegenover elkaar. Maar doordat Anna & Nina klassiek geschoold zijn, was dit niet zo indrukwekkend. Een hiphop battle was beter geweest.

De uiteindelijke en terechte winnares was Nina. Ze won een dansopleiding, € 25 000 en een plaats in David Guetta’s nieuwe muziekvideo.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: